Wie is P&O Interim?

P&O Interim is gespecialiseerd in de bemiddeling van technische vakmensen binnen de installatietechniek op de Nederlandse arbeidsmarkt.  Wij stellen de wensen van onze medewerkers en opdrachtgevers centraal en maken vervolgens de perfecte match richting de juiste werkplek. Een werkplek in de arbeidsmarkt die wij vanuit onze ervaring en specialisatie in de installatietechniek door en door kennen. Je kunt ons typeren als een personele probleem oplosser welke haar diensten verleent aan bedrijven en mensen.

Wij zijn een landelijke detacheringsorganisatie die voor meer dan 500 installatiebedrijven oplossingen biedt op het gebied van personeel en planning. P&O Interim richt zich specifiek op de installatiebranche want dat is waar we verstand van hebben. Door onze jarenlange ervaring, sinds 1993, in het afstemmen van vraag en aanbod van personeel kunnen we ons onderscheiden. We durven te stellen dat we de kwalitatieve top van onze markt vertegenwoordigen. Wij willen ons profileren als een volwaardige, verantwoorde organisatie die betrouwbaarheid, kwaliteit, tevredenheid en betrokkenheid uitstraalt.

P&O Interim is een detacheringsorganisatie en zeker geen uitzendbureau. Al onze medewerkers zijn bij ons in loondienst en werken onder de CAO Klein Metaal. Vertrouwen en betrouwbaarheid blijkt mede uit het feit dat we jarenlange relaties hebben met zowel onze medewerkers als ook met de meeste van onze opdrachtgevers en daar zijn we trots op!

© 2023 - P&O Interim