Werken bij P&O Interim

Werk stimuleert en ontwikkelt, houdt je betrokken bij de maatschappij en draagt bij aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je bent op zoek naar een vaste baan in de installatietechniek. Bij P&O Interim ben je op de juiste plek aangekomen. Wij zoeken zowel gevorderde als beginnende vakmensen. Wij bieden je een baan op maat, waarin je kan doorgroeien of juist datgene kunt doen waar jij goed in bent. Wij werken door het hele land zodat wij altijd een geschikte baan bij jou in de buurt hebben!

Ervaren vakmensen

Je hebt al veel ervaring in het vak, maar je bent nog niet waar je zijn wilt.  Afwisselend werk waar alle kneepjes van het vak tot zijn recht komen is wat je zoekt. Doordat wij veel projecten door het hele land onder handen hebben, heb je ook meer keuzes! Passend bij je kennis en manier van werken, vinden wij het juiste project waar vakmensen nodig zijn om een klus vlekkeloos te laten verlopen. Ben je geïnteresseerd in een baan die zekerheid bied en eventueel een auto van de zaak: kom dan bij ons werken!

Beginnende vakmensen (Opleidingen)

Je moet eigenlijk nog naar school, maar 5 dagen in de week leren is niks voor je.  Al werkend leren is een veilige en slimme weg die je in kunt slaan.  Door samen te werken met ervaren vakmensen kun je elke klus klaren. Wij hebben de oplossing voor je, in de vorm van de ideale combinatie. Wij bieden je de mogelijkheid om vier dagen in de week te werken en één dag in de week praktijkles te volgen op een vakschool bij jou in de buurt. Het werk is erg afwisselend want je werkt steeds bij een ander installatiebedrijf. De dag dat je naar school gaat krijg je wel gewoon doorbetaald. De duur van de leerovereenkomst is minimaal een jaar dus ben je ook minimaal een jaar verzekerd van werk.

Wij voldoen aan de kwaliteitseisen van de NEN 4400-1 en P&O Interim is een leerbedrijf erkend door “Stichting Kenteq Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor Techniek” en Ecabo “Beroepsonderwijs Bedrijfsleven”.

Kenteq logo                                             logo ecabo

© 2023 - P&O Interim