20 juni 2017   Po-Interim


Nadat wij in 2017 succesvol zijn gestart met het werven van buitenlandse medewerkers, willen wij ons graag onderscheiden en exclusief maken door, voor onze buitenlandse medewerkers een Nederlandse taal cursus te organiseren. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Afgelopen 04 september was het zover, de eerste Nederlandse les ging van start. De eerste lessen bestaan vooral uit de basis, “Hallo, hoe gaat het” en “aangenaam kennis te maken” ect. Maar zodra de uitspraak voldoende is geoefend en het nieuwe eraf is, gaan we dieper in op ons vak, installatiemonteur; Het lezen van een tekening, maten en de benamingen van het gereedschap ect.

We zijn er trots op te kunnen melden dat de eerste buitenlandse werknemers die gestart zijn bij P&O Interim Oost naar volle tevredenheid werken bij onze klanten. Door het tekort aan vakmensen op de Nederlandse markt zien we de noodzaak om in het buitenland (momenteel: Roemenie, Spanje en Griekenland) vakmensen te werven. Om het tekort aan vakmensen op te vullen en zodoende uitvoeringsproblemen bij onze klanten op te lossen recruiten wij zelf vakmensen in deze landen. Dit doen wij via recruiters die exclusief voor P&O Interim werkzaam zijn via onze handelsnaam ergasia4u: www.ergasia4u.com

Om deze vakmensen op de juiste manier bij onze klanten aan het werk te zetten hebben wij P&O Interim Oost omgeturnd tot een uitzendbureau. Wij hebben de keuze gemaakt om dit bedrijf aan te sluiten bij de NBBU. Inmiddels is ons bedrijf ook gecertificeerd voor NeN 4400-1. Dit is dé norm voor bedrijven die personeel ter beschikking stellen. Zo onderscheid je jezelf als een betrouwbare en kwalitatief goed georganiseerd businesspartner.

In 2007 hebben de vakbonden en werkgeversorganisaties samen met de Belastingdienst, het Ministerie van Financiën, Sociale Zaken en Werkgelegenheid gezamenlijk het keurmerk Stichting Normering Arbeid in het leven geroepen. De normen van dit keurmerk zijn vastgelegd in de nationale norm NEN 4400-1.

 

snakeurmerk

 

Tevens zijn we ingeschreven bij SFU (Stichting Fonds voor de Uitzendbranche), SNF (Stichting Normering Flexwonen), StiPP (pensioenfonds uitzendbranche).

Naar gelang de stijgende behoefte aan vakmensen bij onze klanten zullen we onze dienstverlening steeds uitbreiden.

© 2023 - P&O Interim